ALERGII SEZONIERE? 3 METODE 100% NATURALE PENTRU A LE COMBATE

ALERGII SEZONIERE? 3 METODE 100% NATURALE PENTRU A LE COMBATE

Ochi rosiatici si iritati, nas infundat, sensibil schimbarilor de temperatura si stranutat repetat? Acestea sunt principalele simptome ale alergiilor sezoniere atat de comune in randul populatiei, dar in acelasi timp majoritar lasate netratate.

 

Institutul National al Alergiilor, Astmului si Imunologiei din SUA estimeaza ca 30% din populatia adulta sufera de cel putin un tip de alergie, in 2012 fiind diagnosticati 11,1 milioane doar in SUA.

 

Ce este o alergie si cat de mult te poate afecta?

La baza este o reactie a sistemului imunitar la contactul cu o substanta straina, denumita generic alergen.Poate fi ceva ce inhalam, mancam, atingem sau intram in contact zilnic. Aceasta reactie poate cauza tuse, stranutat, iritatii, sensibilizarea sinusurilor si iritarea gatului. In cazuri severe duce la eruptii, tensiune scazuta si atacuri de astm.

 

Ce poti face?
Preventia este intotdeauna un prim pas important. Un stil de viata sanatos si echilibrat reprezinta reteta universal valabila pentru un sistem imunitar puternic. Ce facem insa atunci cand factorii de mediu ne afecteaza sanatatea si ne slabesc abilitatea de a lupta cu alergiile sezoniere, independent de masurile noastre de precautie?

 

Am selectat 3 solutii 100% naturale a caror eficienta este in general recunoscuta si promovata de catre specialistii din domeniu.

 

  1. Probioticele

In unele cazuri simptomele alergiilor sunt un rezultat al dezechilibrelor existente in sistemul nostru imunitar. Acest dezechilibru poate cauza reactii mai severe la stimulii externi, precum polenul, praful si chiar iarba. Probioticele ne dau un boost prin introducerea bacteriilor benefice in tractul nostru digestiv. O sursa buna de probiotice poate fi gasita in alimentele fermentate precum iaurtul, kefirul, muraturile, branza fermentata. Incearca sa le incluzi in dieta zilnica, mai ales in perioadele in care te simti vulnerabil. Pot avea un impact pozitiv semnificativ, iar tu iti vei diversifica intr-un mod sanatos dieta.

 

  1. Acupunctura

Cunoscuta pentru efectele pozitive asupra unei vaste game de probleme de sanatate incluzand depresia, probleme digestive si musculare, acupunctura este un remediu recunoscut si in cazul tratarii alergiilor sezoniere. Inclus in “Jurnalul Europen al Alergiilor si Imunologiei Clinice”,  tratamentul prin acupunctura presupune inserarea unor mici ace sub piele, in puncte specifice, in scopul reducerii si ameliorarii simptomelor alergiilor.

 

  1. Salinoterapia

 

Practicata de peste 100 de ani, primele studii recunoscute au fost facute in anii 1800, in Polonia. In timpul inspectiilor conditiilor muncitorilor din minele locale de sare, o descoperire care va schimba perceptia societatii asupra efectelor sarii a avut loc. Muncitorii erau perfect sanatosi, de la pielea curata fara eczemele specifice muncitorilor in mine, pana la un sistem imunitar puternic, fara raceli, tuse si problemele respiratorii asociate muncitorilor din mine de la acea vreme.

 

Care este motivul?

 

Terapia care foloseste sarea este una non-invaziva si naturala. Presupune pozitionarea intr-o camera din caramizi de sare sau roci din sare incrustate in peretii camerei. Salinoterapia este recomandata atat pentru adulti, cat si pentru copii. Sarea ajuta la curatarea cailor respiratorii, a sinusurilor si a pielii, fiind o terapie care amelioreaza si trateaza simptomele alergiilor.

 

Folosita regulat, salinoterapia ajuta la eliberarea sinusurilor si mentinerea lor curate si deschise. Sesiunea de 45 de minute in salinele artificiale este echivalentul a 3-4 ore in salinele naturale, fiind nu doar mai eficienta, dar si mai confortabila ca temperatura (In Salina by ABC temperatura este intre 22-24 grade, mult mai confortabila decat cea dintr-o salina naturala) si locatie (nu trebuie sa te deplasezi in afara orasului, Salina by ABC este la doar 10 minute de Piata Unirii). In plus, tratamentul este 100% natural, relaxant si non-invaziv.

 

Vrei o calitate mai buna a vietii? Noi te asteptam cu drag la salina sa dai startul unui stil de viata sanatos si sa respiri diferenta pe care o facem prin sedintelele de salinoterapie.

 

Programeaza SEDINTA GRATUITA aici: 0733.809.377 sau afla mai multe informatii pe site-ul nostru.

 

 

SURSE:

 

http://www.eaaci.org/resources/journals/allergy.html

https://truhealthmedicine.com/healthy-living/13-natural-seasonal-allergy-remedies

http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia-sanatoasa/15-alimente-bogate-in-probiotice_13076

https://www.gq.com/story/fight-of-allergies-by-sitting-in-a-salt-cave

http://www.thesaltpad.com/airborne-allergies-salt-therapy-breathe-difference/

https://www.healingsalts.ca/natural-allergy-relief

https://community.aafa.org/blog/aafa-explains-is-therapy-safe-and-effective-for-asthma

 

Distribuiti

Programeaza-ti sedinta gratuita de salinoterapie in Salina by ABC.

Completeaza datele personale iar un reprezentant Salina by ABC te va contacta pentru programarea sedintei gratuite* de salinoterapie.

* Participarea este gratuita in baza unei programari anterioare si a prezentarii avizului medical, in limita locurilor disponibile.
Pentru adulti, sedinta gratuita se acorda o singura data, respectiv la prima vizita, in baza achitarii unui abonament.
Copiii cu varsta pana la 10 ani beneficiaza o singura data de o sedinta gratuita, independent de achitarea unui abonament, insa cei cu varsta pana la 5 ani trebuie insotiti obligatoriu de un adult, care va plati pret preferential 20 lei (in loc de 30 lei).